About Us

Infinity Destinations
Udhëtimi juaj i pafund fillon këtu!

Infinity Destinations (DMC) është një organizatë profesionale e shërbimeve që specializohet në planifikimin, organizimin dhe menaxhimin e ndryshme aspekteve të udhëtimit dhe eventeve në një destinacion të caktuar. Ne shërbejmë si ekspertë lokalë dhe zakonisht jemi kontraktuar nga individë, grupet ose bizneset që kërkojnë të organizojnë evente, konferenca, udhëtime motivuese ose udhëtime pushimi në një vend të veçantë.

Roli kryesor i Infinity Destinations është të ofrojë njohuri dhe ekspertizë specifike të destinacionit për klientët. Ne kemi njohuri të hollësishme të zonës vendore, duke përfshirë atraksionet, akomodimet, mundësitë e transportit, nuancat kulturore dhe konsideratat logjistike. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të kuptuar synimet, preferencat dhe kufizimet buxhetore të tyre, dhe pastaj përdorim njohuritë dhe lidhjet tona lokale për të projektuar dhe ofruar përvoja të personalizuara.

 

Disa nga përgjegjësitë kryesore të Infinity Destinations janë:

Konsultim dhe Planifikim: Ne konsultohemi me klientët për të kuptuar kërkesat dhe objektivat e tyre për eventin ose udhëtimin dhe ofrojmë rekomandime për destinacionet e përshtatshme, vendeve, aktiviteteve dhe shërbimeve në bazë të buxhetit dhe preferencave të klientit.

Dizajn Programi: Krijojmë itinerarë të personalizuar dhe programe eventesh që përputhen me objektivat e klientit. Kjo përfshin zgjedhjen e akomodimeve të përshtatshme, organizimin e transportit, koordinimin e aktiviteteve dhe sugjerimin e mundësive për drekë dhe argëtim.

Menaxhimi i furnizuesve: Kompania jonë ka një rrjet të gjerë furnizuesish dhe shitësish lokalë. Ne bisedojmë kontratat dhe menaxhojmë marrëdhëniet me shërbëtorët e ndryshëm, si hotelet, kompanitë e transportit, udhërrëfyesit turistikë, vendeve, kateringjet dhe kompanitë audiovizuale.

Logjistikë dhe Operacione: Infinity Destinations merret me aspektet logjistike të eventit ose udhëtimit, duke përfshirë koordinimin e transportit, zgjedhjen dhe organizimin e vendeve, qiratën e pajisjeve, stafin dhe menaxhimin në vend. Ne sigurojmë që gjithçka të zhvillohet në mënyrë të përsosur.

Let's Travel!

Our Services

Round Trips

Përjetoni një udhëtim të rrallë rreth Shqipërisë, duke zbuluar thellësitë e saj të mahnitshme nëpërmjet udhëtimeve rrethore të organizuara nga kompania jonë..

Coach Transfer

Ne ofrojmë shërbimin e transferimit me autobus për të siguruar udhëtimin tuaj më të lehtë dhe të përshtatshëm. Ne ju ofrojmë një flotë të autobusëve të reja dhe të rehatshme

Guide Services

Ne ofrojmë shërbime të udhërrëfyesit të përvojës për t’ju ndihmuar në zbulimin e destinacioneve të reja.

Ticketing

Ne e bëjmë blerjen e biletave të udhëtimit tuaj të shpejtë, të sigurt dhe të përshtatshme. Duke ofruar një platformë të sigurtë dhe të besueshme, ju mund të blini biletat e udhëtimit në destinacionet tuaja të preferuara me lehtësi.

Accommodation

Ne ju ofrojmë zgjidhje të shkëlqyera të akomodimit për të siguruar që qëndrimi juaj të jetë i këndshëm dhe i përshtatshëm. Pavarësisht nëse kërkoni një hotel të luksit, një apartament të rehatshëm ose një vend pushimi natyror.

Car Rentals

Ne ju ofrojmë shërbimin e qirajës së makinave për të siguruar që udhëtimi juaj të jetë i lirë dhe i pavarur. Pavarësisht nëse dëshironi të eksploroni destinacionet vendase ose të kryeni udhëtime larg, kemi një gamë të gjerë të makinave për t’ju përshtatur nevojave tuaja.